Nedan ser du beskrivningar av de gruppass som vi normalt erbjuder. Som medlem ser du schemat och bokar plats till  gruppassen via vår app. Det är även möjligt att boka plats under Boka Pass nedan, 

 

 CIRKELFYS 3x3x30: Styrketräning med pulshöjande inslag som jobbas i olika stationer utefter individens förmåga. Du får hjälp av instruktören att hitta korrekt teknik under hela passet. Passets längd är 45 minuter.

COMPLETE ALLROUND: I det här passet jobbar vi i 3 stationer; styrka överkropp, styrka underkropp och kondition. Arbetstid 45 sek, vila 45 sek. Du bestämmer själv hur tufft det ska bli, så kom och testa. Instruktören hjälper dej att hitta rätt teknik i övningarna. Passets längd är 45 min.

FLOW: Här utmanar vi både rörlighet, styrka och balans med övningar som går i ett  långsamt  tempo. Passets längd är 50 min och inkluderar en avslappning i slutet.

RYGGFOKUS: Lätt styrketräning som jobbar förebyggande/rehabiliterande mot rygg, axlar och nacke. Instruktören hjälper dej att hitta korrekt teknik i övningarna. Passets längd är 30 min.

SKIVSTÅNG EXPRESS: Passet där du på bara 45 min får träna igenom kroppens stora muskelgrupper med hjälp av skivstång och viktplattor. VI fokuserar på varje muskelgrupp i 4x45 sek och du jobbar i ditt eget tempo under varje intervall.

STRENGTH: Gruppass med fokus på styrka! Vi håller till i vår friavikteravdelning och använder kettlebells, hantlar och även maskiner under en cirkelträning. Passets längd är 45 min.

SENIORTRÄNING:  Passen Seniorträning Balans & Puls, Core och Styrka/Rygg samt Seniorpass Indoor Bike riktar sig till dej som senior (65+). Här anpassar vi träningen och övningarna så att det passar dej som senior extra bra.

INDOOR BIKE: Våra cykelpass inomhus ger dig rolig, enkel och effektiv konditionsträning. Passen innehåller en variation mellan raksträckor och backar i olika tempon och intervaller. Passen finns som både 45 och 60 min.