En personlig tränare gör skillnaden 

Om du vill ha ut maximalt resultat av din träning så är personlig träning något för dig! En personlig tränare hjälper dig att nå dina mål genom gedigen kunskap inom styrketräning, konditionsträning, rörlighetsträning och näringslära.

Tillsammans skräddarsyr vi träningen efter dina specifika mål och förutsättningar. Vi använder lämpliga tester för att kunna utvärdera dina resultat. Vi skapar motivation och inspiration för en bättre, effektivare och roligare träning. Vi lockar fram glädjen och lusten att träna och ger dig stimulans att uppnå det du vill. Som personlig tränare ser vi var just du befinner dig och leder dig till nästa nivå på ett säkert, roligt och effektivt sätt. 

Vem behöver en Personlig tränare?  

  •  Som nybörjare har du mycket att vinna på att träna rätt från början. 
  • Befinner du dig på en mer avancerad nivå men fastnat i träningen kan du behöva någon utvecklar dig vidare. Vi analyserar din tidigare träning och kosthållning för att se vad vi ska arbeta med för att ta dig till nästa nivå.
  • Oavsett träningsnivå behövs ibland en utomstående expert som ser över teknik, träningsprogram, övningsval och kosthållning och ser till att du utvecklas i den riktning du vill.


Är du intresserad av att boka PT? Klicka på Boka tid-knappen nedan och boka ett 30 min kostnadsfritt samtal med vår PT. Därifrån bestämmer vi sedan hur ett fortsatt samarbete ska se ut. Du kan även höra av dej till oss på info@energicenterbjasta.se eller 070-540 21 94

   

Massage

Hos oss kan du boka tid för svensk klassisk massage, 30, 45 eller 60 minuters behandling. Boka tid för massage här: